Nieuws
Vanaf donderdag 2 september start Beweegclub Mama's wereld bij Vrouw&Vaart
27/07/2021 —
moeder met kind
Wekelijkse ontmoetingsplek voor moeders met een baby tot 1 jaar


Beweegclub Mama’s wereld richt zich op moeders met kinderen in de leeftijd van 0-12 maanden, uit Amsterdam Nieuw-West. Zij gaan in groepsverband met elkaar bewegen en de baby’s worden betrokken bij de oefeningen. Tussendoor gaan de moeders ook met elkaar in gesprek over allerlei onderwerpen. De bijeenkomsten worden begeleid door (gecertificeerde) oefentherapeuten Mensendieck.

Waar en wanneer?
Beweegclub Mama’s wereld wordt vanaf 2 september 2021 elke donderdagochtend georganiseerd bij Vrouw&Vaart van 10.30-11.30 uur.
Adres: President Allendelaan 733, 1068 VN Amsterdam.

Deelname aan Beweegclub Mama’s wereld is gratis voor de moeders, en in overleg is er oppas mogelijk voor broertjes/zusjes.

Aanmelden?
Moeders kunnen zich aanmelden door te mailen naar food4smiles@vu.nl

Waarom Beweegclub Mama’s wereld?
Food4Smiles werkt zoveel mogelijk samen met ouders. De afgelopen maanden hebben we samen met een groep moeders nagedacht over wat er in Nieuw-West nodig is voor ouders met jonge kinderen. Tijdens deze sessies werd de gezondheid van moeders als thema gekozen: als je goed voor jezelf zorgt, kan je namelijk ook goed voor je kind zorgen. Daarom hebben de moeders Beweegclub Mama’s wereld bedacht, zodat moeders na de bevalling op een leuke manier kunnen bewegen, en ook andere moeders kunnen ontmoeten.

Flyer met informatie voor moeders