Nieuws
Street Art over de eerste 1000 dagen in Amsterdam Nieuw-West
16/10/2020 —
Alaniz

Hierboven: eerder werk van Alaniz in de buurt.

 

In Amsterdam Nieuw-West maakt de Argentijnse graffiti artiest Emmanuel Alaniz dit weekend een muurschildering over het belang van de eerste 1000 dagen. Eerder tipte Parool het werk van de kunstenaar als 'Streetart die het omfietsen waard is'.

Van vrijdag 16 oktober tot zondag 18 oktober kun je hem zien schilderen in het Confucius speelpark. De schildering is geïnspireerd op workshops bij SAMA (Street Art Museum Amsterdam) met ouders van jonge kinderen en is in opdracht van Food4Smiles.

Ben je dit weekend in de buurt en vind je het leuk om langs te komen? Je bent iedere dag van harte welkom tussen 11.00 en 17.00 uur. Het proces, de input van ouders, het verhaal van de kunstenaar e.d. zullen wij later met jullie delen.

Food4Smiles wil dat ieder kind een gezonde start krijgt. De muur wordt gemaakt om in de buurt het belang van de eerste 1000 dagen zichtbaar te maken. Iedere maand delen we nieuwe inzichten over de eerste 1000 dagen van de kinderen in Nieuw-West. Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief of volg ons op Linkedin.