News
Vanaf maandag 31 mei start Beweegclub Mama's wereld
10/05/2021 —
moeder bewegen met kind
Wekelijkse online ontmoetingsplek voor moeders met een baby van 0-1 jaar uit Amsterdam Nieuw-West

 

Beweegclub Mama’s wereld richt zich op moeders met kinderen in de leeftijd van 0-12 maanden, uit Amsterdam Nieuw-West. Zij gaan online in groepsverband met elkaar bewegen en de baby’s worden betrokken bij de oefeningen. Tussendoor gaan de moeders ook met elkaar in gesprek over allerlei onderwerpen. De bijeenkomsten worden begeleid door (gecertificeerde) oefentherapeuten Mensendieck.

Wanneer en hoe?

Beweegclub Mama’s wereld wordt vanaf 31 mei elke maandagochtend online georganiseerd van 10.00-11.00 uur. Moeders kunnen zich aanmelden door te mailen naar food4smiles@vu.nl en dan ontvangen ze de link voor de bijeenkomsten. 

Deelname aan Beweegclub Mama’s wereld is gratis voor de moeders, en wordt georganiseerd in samenwerking met Rondom de Geboorte.

Waarom Beweegclub Mama’s wereld?

Food4Smiles werkt zoveel mogelijk samen met ouders. De afgelopen maanden hebben we samen met een groep moeders nagedacht over wat er in Nieuw-West nodig is voor ouders met jonge kinderen. Tijdens deze sessies werd de gezondheid van moeders als thema gekozen: als je goed voor jezelf zorgt, kan je namelijk ook goed voor je kind zorgen. Daarom hebben de moeders Beweegclub Mama’s wereld bedacht, zodat moeders na de bevalling op een leuke manier kunnen bewegen, en ook andere moeders kunnen ontmoeten.

Flyer met informatie voor moeders